FOCI HÁZIBAJNOKSÁG 2022

Idén is nagyon vártuk már a nagy sikerű focibajnokság-sorozatot, melynek első fordulójára ma került sor a testnevelők szervezésében.

Íme az eredmények: 9.GIS : “ÖREGFIÚK” 6:1Nagyszerű csapatjátékkal az ifjoncok győztek a házibajnokság nyitómérkőzésén. 10.ASC-BEGI : 11.MG A végeredmény nem tükrözi hűen, a két csapat tudását. A játék alapján nem volt ekkora különbség köztük. Hamarosan folytatódik a küzdelem!

UPDATE:

A tegnapi fordulón jó hangulatú, de a végletekig kiélezett küzdelemben nyert a 11.MG a 9-10-11.PC ellen 4:3-ra. 9.AC-10.MG 0-5, ám a fordulóhoz elmondható, hogy ha a meccset nem is nyerte meg a 9.AC csapata, mindenképpen győztesnek is említhetjük őket, hiszen fegyelmezett játékukkal példamutatóan küzdöttek. Már a félidőben tartott taktikai megbeszélésüket látni, hallani is élmény volt, ahogy kiértékelték a teljesítményüket és azt mérlegelték, hogy a következő alkalommal milyen más taktikát válasszanak. A sportszerűségnek, a jó mozgásnak, házibajnokságainknak itt a Székácsban ez is része. Köszönjük testnevelőinknek, hogy a jókedvű sportprogramok során a korrekt játékra is tudatosan ösztönözik tanulóinkat!

Hajrá Székács!