suto-tech

Sütő- és cukrászipari technikus

A Képzés jellemzői:

A sütő – és cukrászipari technikus sütőipari és/vagy cukrászipari üzemekben önállóan vagy mérnöki irányítással az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, tárolásában, feldolgozásában, a félkész vagy késztermékek tárolási és csomagolási és forgalmazási munkáiban és ezek megszervezésében vesz részt.

Betölthető munkakörök: 

sütő- és cukrásztechnikus, élelmiszeripari laboráns, édesipari technikus, cukoripari technikus, élelmiszer-analitikus technikus stb.

Osztályok:

9.A(C)Képzési forma: Technikum – Szakmajegyzék száma: 5 0721 05 13

1/13.C Képzési forma: Technikum – Szakmajegyzék száma: 5 0721 05 13

További képzések