pek-cukrasz-szkm-1

Pék-cukrász

A Képzés jellemzői:

A pék-cukrász termékgyártó sütőipari, illetve cukrászipari üzemekben önállóan vagy irányítással az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, tárolásában, feldolgozásában, termékek előállításában, a félkész- vagy késztermékek tárolási, csomagolási és forgalmazási munkáiban vesz részt.

Azoknak ajánljuk akik:

  • kedvet éreznek, hogy a vendéglátásban dolgozzanak
  • érdeklődnek a gasztronómia iránt
  • szeretnek alkotni, kreatív dolgokat megvalósítani
  • szeretnének piacképes szakmát, bel- és külföldön egyaránt.

Osztályok:

1/9.PC – Képzési forma: új szakmai – Szakmajegyzék száma: 4 0721 05 12

2/10.PC – Képzési forma: szakközépiskola – OKJ száma: 34 541 11