elip-tech

Élelmiszeripari technikus

A Képzés jellemzői:

Önállóan vagy mérnöki irányítással élelmiszer-ipari üzemekben vagy laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vesz részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet láthat el.

Betölthető munkakörök: 

bor- és üdítőipari technikus, hús- és baromfiipari technikus, élelmiszeripari laboráns, malomipari technikus, konzervipari technikus stb.

Osztályok:

10.A(C) – 11.A(C) – 12.A(C) Képzési forma: Szakgimnázium – OKJ száma: 54 541 02

5/13.C Képzési forma: Szakgimnázium – OKJ száma: 54 541 02

2/14.C Képzési forma: Szakgimnázium – OKJ száma: 54 541 02

További képzések