FOCI HÁZIBAJNOKSÁG 2022

Idén is nagyon vártuk már a nagy sikerű focibajnokság-sorozatot, melynek első fordulójára ma került sor a testnevelők szervezésében.

Íme az eredmények: 9.GIS : “ÖREGFIÚK” 6:1Nagyszerű csapatjátékkal az ifjoncok győztek a házibajnokság nyitómérkőzésén. 10.ASC-BEGI : 11.MG A végeredmény nem tükrözi hűen, a két csapat tudását. A játék alapján nem volt ekkora különbség köztük. Hamarosan folytatódik a küzdelem!

UPDATE:

A tegnapi fordulón jó hangulatú, de a végletekig kiélezett küzdelemben nyert a 11.MG a 9-10-11.PC ellen 4:3-ra. 9.AC-10.MG 0-5, ám a fordulóhoz elmondható, hogy ha a meccset nem is nyerte meg a 9.AC csapata, mindenképpen győztesnek is említhetjük őket, hiszen fegyelmezett játékukkal példamutatóan küzdöttek. Már a félidőben tartott taktikai megbeszélésüket látni, hallani is élmény volt, ahogy kiértékelték a teljesítményüket és azt mérlegelték, hogy a következő alkalommal milyen más taktikát válasszanak. A sportszerűségnek, a jó mozgásnak, házibajnokságainknak itt a Székácsban ez is része. Köszönjük testnevelőinknek, hogy a jókedvű sportprogramok során a korrekt játékra is tudatosan ösztönözik tanulóinkat!

UPDATE:

Ez a hét sem telt el természetesen foci házibajnokság nélkül. Az 1. meccs eredményei: 9.GIS-9./10./11.PC: 10:0 A 2. meccs eredményei: 9.MG-9.AC: 2:1 A 3. meccs eredményei 9./10./11.PC-9.MG: 3:2 Gratulálunk a csapatoknak és a testnevelőknek, nemcsak a sportszerű játékhoz, hanem a minden keddi és csütörtöki délutáni focit jellemző jó hangulathoz is!

UPDATE:

Ezen a héten is folytatódtak a foci mérkőzések, és nemcsak Katarban, hanem iskolánkban is.

Hajrá Székács!